JIANGSU MADALI 2022 AUTOMECHANIKA БЛИК ИСТОК

1

Нашата компанија - Jiangsu Madali Machinery Industry Co., Ltd ќе присуствува на оваа изложба, со нетрпение очекувам да ве запознаеме!

Automechanika Middle East, организирана од Messe Frankfurt и се одржува секоја година во Дубаи, е највлијателната изложба на професионални автоделови на Блискиот Исток и најдобар начин за светски познатите производители на автоделови да влезат на пазарот на Блискиот Исток.

2

Опсег на експонати:
1. Компоненти и системи: погонски системи, делови од шасија, делови од каросерија, стандардни делови, автомобилски ентериери, оригинални делови за замена на погонската единица, додатоци за полнење, преработени делови за патнички автомобили и комерцијални возила итн.
2. Електроника и системи: електронски системи за контрола на моторот, светла, електрични системи, системи за помош на возачот/автомобилска безбедност, комфорни електронски системи итн.
3. Додатоци и модификации: општа галантерија, модификации на автомобили, системи за апликации за клубски спортови, подобрувања во дизајнот, прилагодување, опрема за рекреација, специјални возила, опрема и модификации, заменливи компоненти, тркала на бандажи, гуми, системи за контрола на притисокот во гумите, приколки, делови и додатоци за приколки итн.
4. Гуми и батерии: сите видови автомобилски гуми, бандажи, центрифугални цевки и чаури, батерии и компоненти на батерии итн.
5. Поправка и одржување: опрема и алати на станицата за поправка, поправка на каросеријата, процес на бојадисување и заштита од корозија, каросерија за лесни или тешки возила, патни приколки и RV, услуги за влечење, спасување од несреќи, мобилни станици за поправка, третман и рециклирање отпад, продажен центар опрема итн.
6. Бензинска пумпа и миење автомобили: бензинска пумпа, чистење и одржување, мазива и мазива, капацитети за полнење итн.


Време на објавување: ноември-04-2022 година
whatsapp